Fullmåne meditasjon

Fullmåne meditasjon

Betalingsinformasjon

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Informasjon om deltakeren

Tidssone: (GMT+01:00) Stockholm

Hvis du vil at de skal vite hvem det er fra, fortell dem her.

Betalingen

 Les mer om bonusen til slutt. 

Hak av i boksen om du i tillegg ønsker flere verktøy i hverdagen, i onlineportalen finner du fullmåne meditasjonen allerede.

Test det ut 1 mnd for 222 kr. Om du ikke ønsker å være med etter denne mnd så kan du melde deg ut. 

En onlineportal for deg som vil ha gode verktøy i hverdagen, men mangler motivasjon og inspirasjon til å få det til. Du ønsker å gjøre yoga hjemmefra, eller kanskje det er eneste muligheten, da du mangler et fysisk tilbud. 

✨Det passer for alle! onlineportalen er allerede full av innhold som du kan fordype deg i, både for nybegynnere og øvede.

✨Yoga hver uke, spørsmål og svar time, og andre verktøy får du i denne onlineportalen.

✨Ingen bindingstid!

​✨Du beholder din pris så lenge du er medlem, selv om den øker etterhvert.

Onlineportalen passer for alle som vil ha gode verktøy i hverdagen. Hovedfokuset i portalen er yoga. Du får også innhold av andre gode verktøy i hverdagen som meditasjoner, eteriske oljer, og daglige rutiner som kan inspirere og motivere deg til en bedre livsstil. Et liv uten stress og mer velvære.

Jeg ønsker deg varmt velkommen💚

Hjertelig hilsen Hanne

🎉BONUS🎉

MAERmetoden er en unik metode utviklet av gründer og energiguide Iisa Mari Persen. 

Iisa har vært min mentor i mange år nå og jeg har lært utrolig mye bra av henne.

MAERmetoden har gitt meg en helt ny måte å tenke på, og jeg har gått fra gammel story til ny story bare ved hjelp av tankesettet og gjøre de rette handlingene. Denne metoden virker på helheten i livet, om du ønsker å endre noe i jobb, økonomi, helse eller kjærlighet. Alt handler om deg og der du er i livet. Det handler om å manifestere det du ønsker å ha i livet ditt, og hvordan du ønsker å ha det.

Få tilgang nå til 2 timers webinar som guider deg gjennom Maermetoden, slik at du allerede i dag er i gang med å skape din nye story. 

Hvis du synes tankene og følelsene tar overhand - og at det er tungt å ta action som er rett - at det kan være kronglete å leve det livet du vil.. ja da er Maermetoden supersmart for deg som er overklar til å skape et liv du ikke trenger å ta ferie fra. 

Når du melder deg inn akkurat nå, får du med denne bonusen gratis (verdi 222 kr), men vær rask, da kampanjen ikke varer så lenge.


NOK 222 per måned
Stripe VisaMasterAmexDiscoverJcbDiners
/

3-4 sifret kode (se hvor du finner den)

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.
powered by
Simplero
Fullmåne meditasjon

Fullmåne meditasjon