Hjerterommet

Velkommen til Hjerterommet! Alltid 14 dagers gratis prøveperiode.

Hva får du:

- Yogatime live hver uke (med opptak)

- Pusterommet live hver uke (med opptak)

- Spørretime (Q&A)

- Spennende møter med gjester (med opptak)

- Nybegynnerkurs, meditasjoner, avspenning og en portal proppfull av gode verktøy.

Ved registrering får du umiddelbar tilgang til alt innhold i portalen, så lenge du er medlem. Du kan starte som nybegynner eller øvet og ta det i ditt tempo. Ingen bindingstid!

Varmt velkommen til et transformerende fellesskap❤️🧘🏻‍♀️🦋

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
yoga og Pust (2)

Hjerterommet

Hjertelig velkommen til Hjerterommet! Dette er din tid for deg, alt starter med deg, og du kan gjøre en forskjell! Husk det! Bli med i dag for å starte din reise i deg. Det er ingen bindingstid og du kan melde deg ut når du ønsker. Du beholder din pris så lenge du er medlem!

NOK 0
Forfaller i dag NOK 0
+ other payments

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Hjertelig velkommen som medlem, jeg gleder meg til å se deg på innsiden💜🧘🏻‍♀️

Varm hilsen, Hanne

Litt om mediyoga:

MediYoga er en vitenskapelig støttet, terapeutisk yoga designet for å gi resultater fra innsiden og ut. Denne yogaformen er utviklet fra kundalini yoga som er en urgammel yogaform fra India og Tibet. Den kom til vesten på 60 tallet. MediYoga er tilpasset mennesker med helsemessige utfordring, slik at det enkelt kan brukes i helsevesenet. Det betyr absolutt ikke at du må være syk eller ha store utfordringer for å praktisere mediyoga. Den passer for alle som vil balansere sitt energisystem og kropp, sinn og sjel. 

I mediyoga er det gjort mer forståelig for oss i vesten som ikke er vant til denne type tilnærming til helhetlig trening. Det er en livsstil. Vi bruker pusteøvelser, kroppsøvelser, avspenning, mantra og meditasjon. 

I det yogiske perspektivet starter all ubalanse i energisystemet vårt, og om vi ikke balanserer det kan det over tid manifestere seg som sykdom i kroppen. Så gjennom mediyoga balanserer vi og forebygger sykdom. Ved en jevnlig praksis kan vi hjelpe oss selv til å håndtere stress og utfordringer i livet bedre. 

MediYoga er en medisinsk yogaform.

Pusterommet i Hjerterommet

Inkludert i Hjerterommet har du Pusterommet. Pusten er en rød tråd i yoga. Jeg opplever at mange har utfordringer med å lande inn i pusten og akseptere den slik den er og derfor ønsker jeg å skape et rom for tilnærming til pusten på en myk og ikke - dømmende måte. Dette blir en ukentlig pause, et sted der vi kan lande inn i pusten og skape rom for ro og balanse i livet. En bonus i Hjerterommet.

Pusterommet gir deg muligheten til å senke skuldrene, lade opp og starte helgen med en følelse av indre balanse. Jeg tror på verdien av å ta seg tid til å puste og være til stede i øyeblikket. Denne stunden kan hjelpe deg og finne veien til en dypere og roligere pust i ditt eget tempo, uten krav til prestasjoner. 

Pusten er raskeste vei til her og nå!